Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
 
  The Effects of Vital Wheat Gluten and Transglutaminase on the Thermomechanical and Dynamic Rheological Properties of Buckwheat Dough
 
 
Titel: The Effects of Vital Wheat Gluten and Transglutaminase on the Thermomechanical and Dynamic Rheological Properties of Buckwheat Dough
Auteur: Han, Lihong
Cheng, Yongqiang
Qiu, Shuang
Tatsumi, Eizo
Shen, Qun
Lu, Zhanhui
Li, Lite
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 2 pagina's 561-569
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland