Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Impact of High Hydrostatic Pressure on Protein Aggregation and Rheological Properties of Legume Batters
 
 
Titel: Impact of High Hydrostatic Pressure on Protein Aggregation and Rheological Properties of Legume Batters
Auteur: Angioloni, Alessandro
Collar, Concha
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 12 pagina's 3576-3584
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland