Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactococcus lactis Immobilized Within Pineapple and Yam Bean Segments, and Jerusalem Artichoke Powder on Its Viability and Quality of Yogurt
 
 
Titel: Effect of Lactococcus lactis Immobilized Within Pineapple and Yam Bean Segments, and Jerusalem Artichoke Powder on Its Viability and Quality of Yogurt
Auteur: Phuapaiboon, Pornpan
Leenanon, Borwonsak
Levin, Robert E.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 10 pagina's 2751-2762
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland