Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Hydroxyl Radical-Stressed Whey Protein Isolate: Functional and Rheological Properties
 
 
Titel: Hydroxyl Radical-Stressed Whey Protein Isolate: Functional and Rheological Properties
Auteur: Kong, Baohua
Xiong, Youling L.
Cui, Xuhai
Zhao, Xinhuai
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 1 pagina's 169-176
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland