Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of using Erythritol as a Sucrose Replacer in Making Spanish Muffins Incorporating Xanthan Gum
 
 
Titel: Effect of using Erythritol as a Sucrose Replacer in Making Spanish Muffins Incorporating Xanthan Gum
Auteur: Martínez-Cervera, Sandra
Hera, Esther de la
Sanz, Teresa
Gómez, Manuel
Salvador, Ana
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2011) nr. 8 pagina's 3203-3216
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland