Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Ultrafiltration on Anthocyanin and Flavonol Content of Black Currant Juice (Ribes nigrum L.)
 
 
Titel: Effect of Ultrafiltration on Anthocyanin and Flavonol Content of Black Currant Juice (Ribes nigrum L.)
Auteur: Pap, Nora
Mahosenaho, Mika
Pongrácz, Eva
Mikkonen, Helmi
Jaakkola, Mari
Virtanen, Vesa
Myllykoski, Liisa
Horváth-Hovorka, Zsuzsanna
Hodúr, Cecília
Vatai, Gyula
Keiski, Riitta L.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 3 pagina's 921-928
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland