Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Calcium on Acrylamide Level and Sensory Properties of Cookies
 
 
Titel: Effect of Calcium on Acrylamide Level and Sensory Properties of Cookies
Auteur: Açar, Özge Çetinkaya
Pollio, Monica
Monaco, Rossella Di
Fogliano, Vincenzo
Gökmen, Vural
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 2 pagina's 519-526
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland