Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced Oil Recovery by Pre-treatment of Mustard Seeds Using Crude Enzyme Extract Obtained from Mixed-Culture Solid-State Fermentation of Kinnow (Citrus reticulata) Waste and Wheat Bran
 
 
Titel: Enhanced Oil Recovery by Pre-treatment of Mustard Seeds Using Crude Enzyme Extract Obtained from Mixed-Culture Solid-State Fermentation of Kinnow (Citrus reticulata) Waste and Wheat Bran
Auteur: Oberoi, Harinder Singh
Babbar, Neha
Dhaliwal, Sandeep Singh
Kaur, Simranjeet
Vadlani, Praveen V.
Bhargav, Vinod K.
Patil, Ramabhau T.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 2 pagina's 759-767
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland