Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Physicochemical and Antioxidant Properties of Egg-White Proteins and Fructose and Inulin Maillard Reaction Products
 
 
Titel: Comparison of Physicochemical and Antioxidant Properties of Egg-White Proteins and Fructose and Inulin Maillard Reaction Products
Auteur: Jing, Hao
Yap, Melissa
Wong, Peter Y. Y.
Kitts, David D.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2009) nr. 8 pagina's 1489-1496
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland