Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Whey Protein Addition and Feed Moisture Content on Chosen Physicochemical Properties of Directly Expanded Corn Extrudates
 
 
Titel: Influence of Whey Protein Addition and Feed Moisture Content on Chosen Physicochemical Properties of Directly Expanded Corn Extrudates
Auteur: Brnčić, Mladen
Bosiljkov, Tomislav
Ukrainczyk, Marko
Tripalo, Branko
Brnčić, Suzana Rimac
Karlović, Sven
Karlović, Damir
Ježek, Damir
Topić, Dražen Vikić
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2009) nr. 7 pagina's 1296-1306
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland