Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Recent Advances in Minimal Heat Processing of Fish: Effects on Microbiological Activity and Safety
 
 
Titel: Recent Advances in Minimal Heat Processing of Fish: Effects on Microbiological Activity and Safety
Auteur: Rosnes, Jan T.
Skåra, Torstein
Skipnes, Dagbjørn
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2011) nr. 6 pagina's 833-848
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland