Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Flocculation Properties of Poly(γ-Glutamic Acid) Produced from Bacillus subtilis Isolate
 
 
Titel: Flocculation Properties of Poly(γ-Glutamic Acid) Produced from Bacillus subtilis Isolate
Auteur: Bajaj, Ishwar B.
Singhal, Rekha S.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2009) nr. 5 pagina's 745-752
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland