Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Quantifying Enhancement in Heat Transfer Due to Natural Convection During Canned Food Thermal Sterilization in a Still Retort
 
 
Titel: Quantifying Enhancement in Heat Transfer Due to Natural Convection During Canned Food Thermal Sterilization in a Still Retort
Auteur: Koribilli, Neeharika
Aravamudan, Kannan
Aditya Varadhan, M. U. S. V.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 4 (2009) nr. 3 pagina's 429-450
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland