Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Applied Process on the In Vitro Digestibility and Resistant Starch Content of Pasta Products
 
 
Titel: Effects of Applied Process on the In Vitro Digestibility and Resistant Starch Content of Pasta Products
Auteur: Gelencsér, Tímea
Gál, Veronika
Salgó, András
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 4 pagina's 491-497
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland