Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonication and Edible Coating Effects on Lipid Oxidation of Roasted Peanuts
 
 
Titel: Ultrasonication and Edible Coating Effects on Lipid Oxidation of Roasted Peanuts
Auteur: Wambura, Peter
Yang, Weihua Wade
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 3 (2009) nr. 4 pagina's 620-628
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland