Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Oscillatory Rheological Properties of Fresh and Frozen/Thawed Mashed Potatoes as Modified by Different Cryoprotectants
 
 
Titel: Oscillatory Rheological Properties of Fresh and Frozen/Thawed Mashed Potatoes as Modified by Different Cryoprotectants
Auteur: Alvarez, María Dolores
Fernández, Cristina
Canet, Wenceslao
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 1 pagina's 55-70
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland