Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Estimation of Dielectric Properties of Cakes Based on Porosity, Moisture Content, and Formulations Using Statistical Methods and Artificial Neural Networks
 
 
Titel: Estimation of Dielectric Properties of Cakes Based on Porosity, Moisture Content, and Formulations Using Statistical Methods and Artificial Neural Networks
Auteur: Boyacı, İsmail Hakkı
Sumnu, Gulum
Sakiyan, Ozge
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 2 (2008) nr. 4 pagina's 353-360
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland