Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Functional Phytochemicals in Destoned Virgin Olive Oil
 
 
Titel: Evaluation of Functional Phytochemicals in Destoned Virgin Olive Oil
Auteur: Ranalli, Alfonso
Marchegiani, Donato
Pardi, Diana
Contento, Stefania
Pardi, Davide
Girardi, Fabio
Kotti, Faten
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 2 (2008) nr. 3 pagina's 322-327
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland