Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Low Temperature Sonication on Orange Juice Quality Parameters using Response Surface Methodology
 
 
Titel: Effect of Low Temperature Sonication on Orange Juice Quality Parameters using Response Surface Methodology
Auteur: Tiwari, B. K.
O’ Donnell, C. P.
Muthukumarappan, K.
Cullen, P. J.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 2 (2008) nr. 1 pagina's 109-114
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland