Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic Effects of Homogenisation Methods for Stabilising Nanoemulsions of Mangosteen Pericarp with Pea Protein Isolate and Soluble Soybean Polysaccharide
 
 
Titel: Synergistic Effects of Homogenisation Methods for Stabilising Nanoemulsions of Mangosteen Pericarp with Pea Protein Isolate and Soluble Soybean Polysaccharide
Auteur: Mohammad, Nor Azizah
Zaidel, Dayang Norulfairuz Abang
Iemsam-arng, Jayanant
Unger, Onuma
Muhamad, Ida Idayu
Yaakob, Harisun
Hamid, Mariani Abdul
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 7 pagina's 6676-6697
Jaar: 2025-04-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland