Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Application of Roasting, Ultrasound, and High-Shear Dispersion in Pea Protein Extraction: Yield Parameters, Macrostructural Characteristics, and Technical-Functional Properties
 
 
Titel: Application of Roasting, Ultrasound, and High-Shear Dispersion in Pea Protein Extraction: Yield Parameters, Macrostructural Characteristics, and Technical-Functional Properties
Auteur: Magalhães, Isabela Soares
Maurílio, Kamila Brunele Barbosa
de Souza, Danielly Aparecida
Tribst, Alline Artigiani Lima
Leite Júnior, Bruno Ricardo de Castro
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 7 pagina's 6550-6563
Jaar: 2025-04-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland