Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 54 gevonden artikelen
 
 
  E-beam Irradiated Freeze-Dried Whey Fractions and Skimmed Camel and Cow Milk: Solubility, Water Holding Capacity, Microstructure and In Vitro α-amylase and α-glucosidase Inhibitory Activities
 
 
Titel: E-beam Irradiated Freeze-Dried Whey Fractions and Skimmed Camel and Cow Milk: Solubility, Water Holding Capacity, Microstructure and In Vitro α-amylase and α-glucosidase Inhibitory Activities
Auteur: Harizi, Nouha
Haffani, Yosr Z.
Zouari, Ahmed
Madureira, Joana
Ayadi, Mohamed Ali
Cabo Verde, Sandra
Boudhrioua, Nourhène
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 7 pagina's 6378-6391
Jaar: 2025-04-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland