Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Cinnamon Essential Oil and Nanoemulsions for Inhibiting Pseudomonas paracarnis and Pigment Production in Fresh Cheese
 
 
Titel: Cinnamon Essential Oil and Nanoemulsions for Inhibiting Pseudomonas paracarnis and Pigment Production in Fresh Cheese
Auteur: Rossi, Letícia Elisa
Júlio, Armanda Aparecida
Vanetti, Maria Cristina Dantas
de Alencar, Ernandes Rodrigues
de Oliveira, Juniel Marques
Dutra, Juliana Paula
Machado, Solimar Gonçalves
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 6 pagina's 5479-5496
Jaar: 2025-02-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland