Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Active Packaging of Chitosan-casein Phosphopeptide Modified Plasma–treated LDPE for CO2 Regulation to Delay Texture Softening and Maintain Quality of Fresh-cut Slice Persimmon During Storage
 
 
Titel: Active Packaging of Chitosan-casein Phosphopeptide Modified Plasma–treated LDPE for CO2 Regulation to Delay Texture Softening and Maintain Quality of Fresh-cut Slice Persimmon During Storage
Auteur: Husnayain, Naila
Adi, Prakoso
Mulyani, Rizka
Tsai, Sheng-Yen
Chang, Chao-Kai
Punthi, Fuangfah
Yudhistira, Bara
Cheng, Kuan-Chen
Hsieh, Chang-Wei
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 6 pagina's 5532-5548
Jaar: 2025-02-24
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 50 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland