Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Quality Enhancement of Shrimp Surimi by Static Magnetic Field Treatment at 4 ºC
 
 
Titel: Quality Enhancement of Shrimp Surimi by Static Magnetic Field Treatment at 4 ºC
Auteur: Liu, Siyang
Zhao, Jingxu
Yuan, Chunhong
Jia, Ru
Yang, Wenge
Qiao, Zhaohui
Tsukagoshi, Hideharu
Ou, Changrong
Wei, Huamao
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 2379-2393
Jaar: 2024-09-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland