Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 61 gevonden artikelen
 
 
  A Novel and Environmentally Friendly Technique for Extracting Pectin from Black Carrot Pomace: Optimization of Microwave-Assisted High-Pressure CO2/H2O and Characterization of Pectin
 
 
Titel: A Novel and Environmentally Friendly Technique for Extracting Pectin from Black Carrot Pomace: Optimization of Microwave-Assisted High-Pressure CO2/H2O and Characterization of Pectin
Auteur: Biltekin, Süheyla İlgün
Elik Demir, Aysel
Koçak Yanik, Derya
Göğüş, Fahrettin
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 2531-2544
Jaar: 2024-09-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland