Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the Technological Performance of Soft Wheat Flours for Fresh-Pasta Production as Affected by Industrial Refining Degree
 
 
Titel: Evaluation of the Technological Performance of Soft Wheat Flours for Fresh-Pasta Production as Affected by Industrial Refining Degree
Auteur: Iacovino, S.
Garzon, R.
Rosell, C. M.
Marconi, E.
Albors, A.
Martín-Esparza, M. E.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 2854-2866
Jaar: 2024-10-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland