Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic Hydrolysis Enhances the Stability of Mannoprotein-Stabilized O/W Emulsion and the Protective Effect on β-carotene
 
 
Titel: Enzymatic Hydrolysis Enhances the Stability of Mannoprotein-Stabilized O/W Emulsion and the Protective Effect on β-carotene
Auteur: Li, Yue
Li, Yichen
Wu, Jincan
Deng, Dini
Meng, Demei
Sha, Xinmei
Liang, Li
Zhang, Yuyu
Yang, Rui
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 2632-2647
Jaar: 2024-10-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland