Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Advancements in Sustainable Techniques for Dried Meat Production: an Updated Review
 
 
Titel: Advancements in Sustainable Techniques for Dried Meat Production: an Updated Review
Auteur: Pushparaj, Karthika
Balasubramanian, Balamuralikrishnan
Meyyazhagan, Arun
Park, Sungkwon
Arumugam, Vijaya Anand
Pappuswamy, Manikantan
Bhotla, Haripriya Kuchi
Liu, Wen-Chao
Mousavi Khaneghah, Amin
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 2170-2194
Jaar: 2024-09-07
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland