Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Soybean Glycinin’s Antibacterial Properties Provide a Feasible Natural Alternative for Improving the Overall Quality and Shelf-Life of Beef Steaks and Combating Foodborne Pathogens
 
 
Titel: Soybean Glycinin’s Antibacterial Properties Provide a Feasible Natural Alternative for Improving the Overall Quality and Shelf-Life of Beef Steaks and Combating Foodborne Pathogens
Auteur: Elsheikh, Mai
Osman, Ali
Edris, Shimaa
Dawam, Wesam
Sitohy, Mahmoud
Sabeq, Islam
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 1777-1792
Jaar: 2024-08-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland