Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese
 
 
Titel: Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese
Auteur: Trevisiol, Francesca
Renoldi, Niccolò
Rossi, Anna
Di Filippo, Giulia
Marino, Marilena
Innocente, Nadia
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 1764-1776
Jaar: 2024-08-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland