Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing Meat Product Quality: Exploring the Effects of Additives on Myofibrillar Protein Functionality
 
 
Titel: Enhancing Meat Product Quality: Exploring the Effects of Additives on Myofibrillar Protein Functionality
Auteur: Sulaiman, Nurul Shaeera
Sintang, Mohd Dona
Huda, Nurul
Mohd Zaini, Hana
Akanda, Md. Jahurul Haque
Pindi, Wolyna
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 1043-1060
Jaar: 2024-07-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland