Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Wheat Amylose on the Formation of Disulfide Bonds in Urea-Soluble Glutenin
 
 
Titel: Effects of Wheat Amylose on the Formation of Disulfide Bonds in Urea-Soluble Glutenin
Auteur: Chen, Daoxiang
Liu, Hui
Liu, Xinhua
Jing, Haixin
Lian, Xijun
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 2 pagina's 1957-1967
Jaar: 2024-09-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland