Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound Pretreatment of Oat and Barley Bran Contributes to the β-Glucans Content and Technological Properties of Flatbread with or Without Sourdough
 
 
Titel: Ultrasound Pretreatment of Oat and Barley Bran Contributes to the β-Glucans Content and Technological Properties of Flatbread with or Without Sourdough
Auteur: Grgić, Tomislava
Bleha, Roman
Smrčková, Petra
Synytsya, Andriy
Voučko, Bojana
Mustač, Nikolina Čukelj
Sluková, Marcela
Novotni, Dubravka
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 916-932
Jaar: 2024-07-12
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland