Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Protein Nanoparticles From Chickpea Albumin, Globulin, and Glutelin — the Impact of Heat Treatment on Secondary Structure, Surface Hydrophobicity, and Properties
 
 
Titel: Protein Nanoparticles From Chickpea Albumin, Globulin, and Glutelin — the Impact of Heat Treatment on Secondary Structure, Surface Hydrophobicity, and Properties
Auteur: Perović, Milica N.
Tomičić, Zorica M.
Milošević, Maja M.
Antov, Mirjana G.
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 535-547
Jaar: 2024-06-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland