Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological Shelf-Life Extension and Quality Retention of a Novel Vegetable Product Through an Optimized Preservation Treatment Combining Citric Acid, Oregano Essential Oil, and UV-C Radiation
 
 
Titel: Microbiological Shelf-Life Extension and Quality Retention of a Novel Vegetable Product Through an Optimized Preservation Treatment Combining Citric Acid, Oregano Essential Oil, and UV-C Radiation
Auteur: Perez, Pablo Federico
Agüero, María Victoria
Fernandez, María Verónica
Jagus, Rosa Juana
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 725-736
Jaar: 2024-07-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland