Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Improving Quality Characteristics of Whipped Cream Based on Novel Additives: A Review of Current Status, Challenges, and Strategies
 
 
Titel: Improving Quality Characteristics of Whipped Cream Based on Novel Additives: A Review of Current Status, Challenges, and Strategies
Auteur: Chen, Yangyang
Cai, Yongjian
Di, Zeng
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 55-81
Jaar: 2024-05-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland