Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Infrared Treatment on Chemical and Structural Quality of Soybean: Quantitative Three-Dimensional Characterization Using X-Ray Microtomography
 
 
Titel: Effect of Infrared Treatment on Chemical and Structural Quality of Soybean: Quantitative Three-Dimensional Characterization Using X-Ray Microtomography
Auteur: Jayasinghe, Maheshika
Jeddi, Dorsa
Paziuk, Bailey
Erkinbaev, Chyngyz
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 9 pagina's 2830-2841
Jaar: 2023-12-21
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland