Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Trends in Dairy Products: New Ingredients and Ultrasound-Based Processing
 
 
Titel: Trends in Dairy Products: New Ingredients and Ultrasound-Based Processing
Auteur: Rudke, Carla Roana Monteiro
Camelo-Silva, Callebe
Rudke, Adenilson Renato
Prudencio, Elane Schwinden
de Andrade, Cristiano José
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 4 pagina's 811-827
Jaar: 2023-07-05
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland