Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Biogenic Amine and Free Fatty Acid Profiles During the Manufacturing Process of Traditional Dry-Cured Tuna
 
 
Titel: Evaluation of Biogenic Amine and Free Fatty Acid Profiles During the Manufacturing Process of Traditional Dry-Cured Tuna
Auteur: Sánchez-Parra, Mónica
Lopez, Annalaura
Ordóñez-Díaz, José Luis
Rodríguez-Solana, Raquel
Montenegro-Gómez, José Carlos
Pérez-Aparicio, Jesús
Moreno-Rojas, José Manuel
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 2 pagina's 452-463
Jaar: 2023-06-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland