Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Storable Cheese Curd—Effect of Milk Homogenization as a Pre-treatment and Freezing and Extrusion of Cheese Curd on Production of Pasta Filata Style Cheese
 
 
Titel: Storable Cheese Curd—Effect of Milk Homogenization as a Pre-treatment and Freezing and Extrusion of Cheese Curd on Production of Pasta Filata Style Cheese
Auteur: Schmidt, Florian
Graf, Britta
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 4794-4805
Jaar: 2024-04-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland