Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Rheological and Textural Characterisation of Chickpea Dough and Baked 3D-Printed Snacks Enriched with Alphitobius diaperinus and Locusta migratoria Powders
 
 
Titel: Rheological and Textural Characterisation of Chickpea Dough and Baked 3D-Printed Snacks Enriched with Alphitobius diaperinus and Locusta migratoria Powders
Auteur: García-Gutiérrez, Nerea
Salvador, Ana
Sanz, Teresa
Ferrando, Montse
Güell, Carme
Méndez, Carmen
de Lamo-Castellví, Silvia
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 12 pagina's 5199-5207
Jaar: 2024-05-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland