Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Analysis of Chemical, Microbiological, Sensory and Volatile Compound Profiles in Manouri PDO and Artisanal Manouri Cheeses: A Preliminary Study
 
 
Titel: Comparative Analysis of Chemical, Microbiological, Sensory and Volatile Compound Profiles in Manouri PDO and Artisanal Manouri Cheeses: A Preliminary Study
Auteur: Bintsis, Τhomas
Mantzouridou, Fani Th.
Lalou, Sofia
Alvanoudi, Panagiota
Ordoudi, Stella A.
Angelidis, Apostolos S.
Fletouris, Dimitrios
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 3561-3575
Jaar: 2024-02-11
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland