Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Pulsed Electric Field Treatment of Oat and Barley Flour: Influence on Enzymes, Non-starch Polysaccharides, Dough Rheological Properties, and Application in Flat Bread
 
 
Titel: Pulsed Electric Field Treatment of Oat and Barley Flour: Influence on Enzymes, Non-starch Polysaccharides, Dough Rheological Properties, and Application in Flat Bread
Auteur: Grgić, Tomislava
Bleha, Roman
Smrčkova, Petra
Stulić, Višnja
Pavičić, Tomislava Vukušić
Synytsya, Andriy
Iveković, Damir
Novotni, Dubravka
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 4303-4324
Jaar: 2024-04-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland