Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Production and Characterization of Sorghum Sourdough Bread Sequentially Fermented with Monascus purpureus and Lactiplantibacillus plantarum
 
 
Titel: Production and Characterization of Sorghum Sourdough Bread Sequentially Fermented with Monascus purpureus and Lactiplantibacillus plantarum
Auteur: Liu, Aiping
Zhang, Shun
Li, Qin
Hu, Kaidi
Li, Jianlong
Ao, Xiaolin
He, Li
Chen, Shujuan
Hu, Xinjie
Liu, Shuliang
Yang, Yong
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 3603-3614
Jaar: 2024-02-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland