Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Different Pretreatment Methods on Drying Characteristics and Quality of Wolfberry (Lycium barbarum) by Radio Frequency-Hot Air Combined Segmented Drying
 
 
Titel: Effect of Different Pretreatment Methods on Drying Characteristics and Quality of Wolfberry (Lycium barbarum) by Radio Frequency-Hot Air Combined Segmented Drying
Auteur: Xu, Yanrui
Wan, Fangxin
Zang, Zepeng
Jiang, Chunhui
Wang, Tongxun
Shang, Jianwei
Huang, Xiaopeng
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 3861-3875
Jaar: 2024-03-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland