Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Development of Multilayered pH-Sensitive Chitosan–Gelatin-Agar Intelligent Film Incorporated with Roselle Anthocyanin Extract for Monitoring of the Freshness of Snapper Fish
 
 
Titel: Development of Multilayered pH-Sensitive Chitosan–Gelatin-Agar Intelligent Film Incorporated with Roselle Anthocyanin Extract for Monitoring of the Freshness of Snapper Fish
Auteur: How, Yu Hsuan
Wong, Li Xian
Kong, Ianne
Nyam, Kar Lin
Pui, Liew Phing
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 11 pagina's 4177-4194
Jaar: 2024-03-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland