Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Emerging Innovative Processing Technologies for Quality Preservation of Carrot and By-Products: A Review Focused on Therapeutic Benefits and Functional Approach
 
 
Titel: Emerging Innovative Processing Technologies for Quality Preservation of Carrot and By-Products: A Review Focused on Therapeutic Benefits and Functional Approach
Auteur: Sharma, Tamanna
Kaur, Prabhjot
Saini, Rajni
Dhiman, Atul
Kumar, Satish
Sharma, Ajay
Sharma, Rakesh
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 10 pagina's 2943-2972
Jaar: 2023-10-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland