Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the Effects of pH-Shifting, Acetic Acid Modification, and TGase Treatment on the Physicochemical and Functional Properties of Wheat Gluten Protein
 
 
Titel: Comparison of the Effects of pH-Shifting, Acetic Acid Modification, and TGase Treatment on the Physicochemical and Functional Properties of Wheat Gluten Protein
Auteur: Dong, Mengxue
Sun, Yusha
Xiong, Dandan
Song, Qi
jia, Jie
Liu, Xuebo
Sheng, Long
Duan, Xiang
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 17 () nr. 1 pagina's 245-256
Jaar: 2023-06-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland