Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Milk-Clotting and Proteolytic Properties of a Partially Purified Pepsin from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) and its Potential for Cheesemaking
 
 
Titel: Milk-Clotting and Proteolytic Properties of a Partially Purified Pepsin from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) and its Potential for Cheesemaking
Auteur: Osuna-Ruíz, Idalia
Tiznado-Garzón, Reyna
Salazar-Leyva, Jesús Aarón
de Lourdes García-Magaña, María
Benítez-García, Israel
Moreno-Hernández, Jesús Martín
Bañuelos-Vargas, Isaura
Hernández, Crisantema
Martínez-Montaño, Emmanuel
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 8 pagina's 1769-1780
Jaar: 2023-02-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland